₺1.500,00

Transkriptli sertifikalar, iş başvurularında daha fazla ön plana çıkmanızı sağlar.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Zor Hastalar İle İletişim Eğitimi

Sağlık kurumlarında, zaman zaman zor hastalarla karşılaşmak kaçınılmazdır. Bu hastaların belirli ihtiyaçları, endişeleri veya talepleri olabilir ve doğru iletişim yaklaşımıyla bu durumların üstesinden gelmek mümkündür. Zor hastalarla iletişim eğitimi, sağlık çalışanlarının empati kurma, duygusal zekalarını kullanma ve etkili iletişim becerileri geliştirme konusunda destek olur.

Bu eğitim programı, sağlık çalışanlarına zor hastalarla nasıl etkili bir şekilde iletişim kuracaklarını öğretir. Özellikle, hasta bakımında karşılaşılan çeşitli senaryolarda nasıl davranılacağı üzerine rol oynama ve vaka analizleri gibi interaktif yöntemler kullanılır. Eğitimde, zor hastalarla iletişimde dikkat edilmesi gereken noktalar, doğru dinleme teknikleri ve olası çözüm stratejileri gibi konular da ele alınır.

Zor hastalarla iletişim eğitimi, sağlık çalışanlarının bu tür durumlarla daha rahat başa çıkmalarını sağlar ve hasta memnuniyetini artırır. Empati kurma ve hasta bakımında duyarlılık gösterme yeteneklerini geliştirerek, sağlık profesyonelleri hastalar arasında daha güçlü bir bağ kurabilir ve tedavi sürecine olumlu bir etki yapabilir.

• Zor Hasta ile İletişim Nasıl Kurulur
  • Zor Hasta Nedir
  • İyi Bir İletişim Kurmak İçin Neler Yapmalıyız
  • Bir Doktor Hastasına Nasıl Davranmalı
  • Öfke Yaşayan Hasta ile İletişim Teknikleri
  • Hasta Hasta Yakını ile İletişim

4 Uzaktan Eğitim Saati Sürecektir.

Eğitim Sonunda ; İstanbul Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı ve Rektör İmzalı Sertifika Sahibi Olacaksınız. Belgeler Tarafınıza eğitiminizi tamamladıktan sonra 5 iş günü içerisinde e-Devlet üzerinden gönderilecektir.  Fiziki kargo istemeniz ek ödeme yapmanız gerekmektedir.

Fiziki kargo tercihi yapan, kargo gönderimi sağlanan ve buna rağmen teslim almayan ve sertifikası merkezimize dönen adayların yeniden kargo gönderimi yapılması için 500 ₺ ek ödeme yapması gerekmektedir. Size gönderilen kargoları lütfen teslim alınız. Teslim alınmaması ve yeniden kargolanması için ek ödeme yapılmaması durumunda adayın belgesi 1 ay (30 gün) içerisinde imha edilecektir.

Türkçe ve İngilizce Sertifika Örneği;

İstanbul Gedik Üniversitesi Üniversite Onaylı Sertifika

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz.

"Eğitime Katıl'' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi kayıt işlemleri için yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale/EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Kredi ve Banka Kartı ödeme yaptığınızda kaydınız hemen açılıp giriş bilgilerinin SMS olarak gelecektir. Havele/EFT Ödemelerini ise mesai saatleri içerisinde yapmanız durumunda sisteminiz aynı gün, mesai dışı yapmanız durumunda ise ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz SMS olarak size ulaşacaktır.

Başvuru Süreci

• Katılımcılar Dünyanın her yerinden katılabilir.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihi aralığında tüm ders videoları açık olup, eğitimleri istediğiniz gün ve saatte 7/24 izleyebilirsiniz.
  • Ödeme işleminiz kredi kartı veya banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini banka hesabı ile gerçekleştirmeniz durumunda ad, soyad, eğitim adı ile birlilte dekontunuzu 0543 613 12 00 whatsapp hattımıza iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.
  • Kayıt olan öğrencilere açılan sistemler 2 ay sonra kapatılacaktır.

Banka Adı  : AKBANK T.A.Ş.
Şube Adı    : İMES TİCARİ / 00876
Hesap Adı  : İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İŞLETMESİ
Hesap No   : 0067465
Kod             : 0046
Swift           : AKBKTRIS
IBAN           : TR29 0004 6008 7688 8000 0674 65

• Tüm işlemler online gerçekleşecektir.
  • Kendi müsaitliğinize göre sisteme girip eğitim videolarınıza 7/24 erişim sağlayabileceksiniz.
  • Eğitim sonunda test usulü sınavınız olacaktır.
  • Sınavlar ortalama 20-40 soru arasında olmaktadır.
  • Geçme notu 50 puandır.
  • Kayıt olduğunuz eğitimi tamamlamak için 60 gün süreniz bulunmaktadır. 60 gün sonunda eğitim ve sınav sisteminiz kapatılacaktır. Herhangi bir süre uzatması yapılmayacaktır. 60 günde tamamlanmayan eğitimlerde sürenizi uzatmak için belirlenen ücreti ödemeniz gerekmektedir.
  • 3 defa ücretsiz sınav hakkınız bulunmaktadır, adaylarımızın %99'u ilk sınav haklarında başarılı olmaktadır. Eğer 3 sınav hakkınızda da başarılı olamaz iseniz ek 1 sınav hakkı tanımlanacaktır ve ücreti 500₺'dir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum

Son İncelemeler

GEDİKSEM NE YAPIYOR?

Üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir sertifikalı eğitimler ile size destek oluyoruz. Resmi ve geçerli sertifikalar ile kariyerinize yön verin!