Adana IFS Eğitimi(International Food Standart) Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Adana IFS Eğitimi(International Food Standart) Sertifikalı Eğitim Programı

IFS (International Featured Standards) eğitimi, gıda ve ürün güvenliği alanında dünya çapında kabul gören bir sertifikalı eğitim programıdır. IFS, ürün kalitesi, güvenliği, üretim süreçleri ve üretim alanları gibi alanlarda standartlar belirleyerek, bu standartların uygulanmasını denetleyen bir kuruluştur.

IFS eğitimleri, gıda üretimi ve satışı yapan firmaların ürünlerinin kalitesini ve güvenliğini arttırmak, müşteri memnuniyetini sağlamak ve ihracat yapabilmek için gerekli olan bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır.