Adana Robotik Kodlama Sertifikalı Eğitim Programı (Uygulayıcı Belge) Nedir

Adana Robotik Kodlama Sertifikalı Eğitim Programı (Uygulayıcı Belge)

Adana Robotik Kodlama Sertifikalı Eğitim Programı, öğrencilere robotik kodlama konusunda eğitim vererek, öğrencilerin temel kodlama becerileri kazanmalarını sağlayan bir eğitim programıdır. Bu program, robotik kodlama için gerekli olan temel kavramları, robotik parçaların kullanımını ve programlamasını öğretir. Ayrıca, öğrencilere problem çözme, yaratıcılık ve işbirliği gibi becerileri de kazandırır.

Eğitim programı, genellikle uygulamalı bir yaklaşımla gerçekleştirilir ve öğrencilerin kendi projelerini geliştirerek öğrendiklerini uygulama şansı bulurlar. Sertifikalı eğitim programının tamamlanmasıyla birlikte öğrencilere, Robotik Kodlama Uygulayıcı Belgesi verilir.