Adana ISO 19011 İç Tetkik Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Adana ISO 19011 İç Tetkik Sertifikalı Eğitim Programı

ISO 19011, bir yönetim sistemini denetlemek için kullanılan iç tetkik standartlarını belirleyen uluslararası bir standardın adıdır. Bu standarda uygun olarak yapılan iç tetkikler, bir organizasyonun yönetim sisteminin etkinliğini arttırmak, riskleri yönetmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak için önemlidir.

Adana ISO 19011 İç Tetkik Sertifikalı Eğitim Programı ise, bu standart doğrultusunda iç tetkik yapacak kişilere yönelik bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, iç tetkik planlaması, hazırlık, uygulama, raporlama ve takip aşamaları hakkında bilgi vererek, iç tetkikçilerin gerekli yetkinlikleri kazanmasına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Eğitim sonunda katılımcılar, ISO 19011 standartlarına uygun olarak iç tetkik yapabilme yetkinliğine sahip olacaklardır.