Adana Oyun Terapisi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Adana Oyun Terapisi Sertifikalı Eğitim Programı

Oyun terapisi, çocukların ve gençlerin duygusal, sosyal ve davranışsal sorunlarını ele almak için kullanılan bir terapi yöntemidir. Bu terapi yöntemi, oyun oynamak aracılığıyla çocukların duygularını ifade etmelerine, sorunlarına ve zorluklarına çözümler bulmalarına yardımcı olur.

Adana Oyun Terapisi Sertifikalı Eğitim Programı, bu terapi yöntemini uygulamak isteyenler için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Program, oyun terapisi yöntemleri ve teknikleri hakkında bilgi sağlar ve katılımcılara oyun terapisi seansları planlama, yönetme ve yürütme konusunda beceriler kazandırmayı amaçlar.

Eğitim programı, psikologlar, eğitimciler, sosyal hizmet uzmanları ve diğer ilgili meslek gruplarından katılımcılara yöneliktir.