Adana Toksikoloji Sertifikalı Eğitim Programı (Zehir Bilimi) Nedir

Adana Toksikoloji Sertifikalı Eğitim Programı (Zehir Bilimi)

Adana Toksikoloji Sertifikalı Eğitim Programı, zehirli maddelerin insan ve çevre sağlığı üzerindeki etkilerini inceleyen ve bu maddelerin risklerini ve zararlarını azaltmak için alınacak önlemleri belirleyen bir eğitim programıdır.

Bu program, kimyasal, biyolojik ve fiziksel faktörlerin insan ve çevre sağlığı üzerindeki etkilerini inceler ve risk değerlendirmesi, zarar azaltma stratejileri, toksikolojik verilerin yorumlanması ve toksikolojik testlerin tasarımı gibi konuları kapsar. Eğitim programı, zehirli maddelerin bulunduğu tüm endüstrilerde çalışanlar için uygundur ve bu alanda kariyer yapmak isteyenlere de faydalıdır.