Adıyaman ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı

ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı, ISO 9001 standardına uygun olarak kalite yönetim sistemi kurulumu, uygulaması ve yönetimi konularında eğitim veren bir programdır. Bu eğitim programı, işletmelerin kalite yönetim sistemi kurulumu ve yönetimi ile ilgili becerilerini geliştirmek, kalite yönetim sistemleri hakkında teorik bilgi sahibi olmak isteyen kişiler için tasarlanmıştır.

Eğitim programı, ISO 9001:2015 standardına göre kalite yönetim sistemleri, proses yönetimi, risk yönetimi, performans göstergeleri, dokümantasyon ve kayıt tutma, iç tetkik ve yönetim gözden geçirmesi gibi konuları kapsar. Eğitim sonunda katılımcılar, ISO 9001:2015 standardına uygun olarak kalite yönetim sistemi kurulumu, uygulaması ve yönetimi konusunda bilgi sahibi olurlar ve sertifikalandırılabilirler.