Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Afet Eğitimi ve Yönetimi Yüksek Lisans Programı

Afet eğitimi ve yönetimi bölümü, afetlerle ilgili eğitim ve yönetim konularının incelendiği bir bölüm olabilir. Bu bölümde, afetlerin ne olduğu, nasıl önlenebileceği ve yönetilebileceği gibi konulara değinilebilir. Örneğin, afetlerin türleri, afetlerin nedenleri, afetlerin etkileri, afetlerle mücadele yöntemleri ve afetlerin yönetimi gibi konuların üzerinde durulabilir. Afet eğitimi ve yönetimi bölümü, afetlerle ilgili çalışan profesyonellerin eğitimine yönelik olabilir veya afetlerle ilgili yönetim konularını öğrenmek isteyen herhangi bir kişi için de uygun olabilir. Bu bölümde öğrenciler, afetlerin nasıl önlenip yönetilebileceğini öğrenerek, afetlerle ilgili önleyici ve yönetim faaliyetlerine katılabilirler.

Ayrıca bakınız- https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/afetlerde-temel-stk-yonetimi-sertifika-programi

NE YAPIYOR ?