Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Aile Danışmanlığı Taban Puanları Nedir

Aile danışmanlığı lisans programlarının taban puanları, üniversiteler ve bölümler arasında değişebilir. Ancak genel olarak, aile danışmanlığı bölümleri genellikle eşit ağırlık veya sosyal bilimler alanında öğrenci kabul etmektedir. Üniversitelerin ve bölümlerin belirlediği taban puanlar, her yıl değişebilir. Bu nedenle, aile danışmanlığı bölümlerine başvurmadan önce, o yılın taban puanlarını kontrol etmek önemlidir.

Aile danışmanlığı lisans programlarına kabul edilme şartları, üniversiteler arasında da farklılık gösterebilir. Bazı üniversiteler, aile danışmanlığı lisans programlarına kabul için bir sınav istemezken, diğerleri öğrencilerin bir sınav sonucuna veya diğer belgelere dayalı olarak başvuru yapmalarını isteyebilirler. Bu nedenle, aile danışmanlığı lisans programlarına başvurmadan önce, ilgili üniversitenin web sitesini ziyaret ederek, başvuru şartlarını ve taban puanlarını kontrol etmek önemlidir.

NE YAPIYOR ?