Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Alerji İmmünoloji Yüksek Lisans Programı

ALERJİ-İMMÜNOLOJİ Bölümü, alerji ve immünolojik sistemlerin çalışma mekanizmalarının incelendiği bir bölüm olabilir. Bu bölümde, alerji nedir, alerji nasıl oluşur, alerji belirtileri nelerdir, alerji tedavisi nasıl yapılır gibi konulara değinilebilir. Ayrıca, immünolojik sistem nedir, immünolojik sistem nasıl çalışır, immünolojik sistemdeki bozukluklar nelerdir, immünolojik sistemdeki bozuklukların tedavisi nasıl yapılır gibi konular da işlenebilir. Alerji-immünoloji bölümü, alerji ve immünolojik sistemler hakkında çalışmak isteyen herhangi bir kişi için uygun olabilir. Bu bölümde öğrenciler, alerji ve immünolojik sistemler hakkında bilgi edinerek, alerji ve immünolojik sistemlerdeki bozuklukların tanısını ve tedavisini yapabilirler.

NE YAPIYOR ?