Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Enerji Sistemleri Mühendisliği Yüksek Lisans Programı Nedir

Enerji Sistemleri Mühendisliği Yüksek Lisans Programı

Enerji Sistemleri Mühendisliği, enerji üretim, dağıtım ve kullanımının yapıldığı sistemlerin tasarım, çalışma prensipleri ve verimliliği ile ilgilenen bir mühendislik dalıdır. Bu program, elektrik üretim sistemleri, ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri, enerji depolama ve enerji verimliliği gibi konuları içerebilir.

Enerji Sistemleri Mühendisliği yüksek lisans programı, önceden mühendislik alanında bir lisans derecesine sahip olanlar için tasarlanmıştır ve genellikle bir yıl sürer. Bu program, öğrencilerin enerji sistemlerinde çalışan bir mühendis olarak çalışmaya hazırlanmalarına yardımcı olur.

NE YAPIYOR ?