Tüm Sertifika Programları

Çeşitli alanlarda uzmanlık kazanabileceğiniz sertifika programlarımızı keşfedin ve kariyerinize yeni bir yön verin.

Ücretsiz Seminerler

Farklı konularda bilgi sahibi olabileceğiniz ücretsiz seminerlerimize katılarak kendinizi geliştirin ve yeni perspektifler kazanın.

Ameliyathane Hizmetleri Yüksek Lisans Programı

Ameliyathane Yüksek Lisans Programı

Ameliyathane hizmetleri yüksek lisans programı, ameliyathanelerde hizmet vermeyi hedefleyen bir eğitim programıdır. Bu program, ameliyathanelerde hizmet vermenin gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlar.

Program, ameliyathanelerin yapısını, işleyişini ve ameliyathanelerde çalışan kişilerin görevlerini inceler. Program ayrıca ameliyathane hizmetlerinde kullanılan ekipman ve teknolojileri, ameliyathanelerde uygulanan işlemleri ve ameliyathanelerde çalışanların sağlık ve güvenlik konularına ilişkin bilgileri de verir.

Program, ameliyathanelerde hizmet vermek isteyen kişiler için uygun bir seçenektir. Programın tamamlanmasından sonra, öğrenciler ameliyathanelerde çalışabilecek bilgi ve beceriye sahip olacaklardır. Program, ayrıca sağlık sektöründe çalışan kişiler için de faydalı olabilir. Programın tamamlanmasından sonra, öğrenciler ameliyathanelerde çalışırken daha bilinçli ve dikkatli olacaklardır.

NE YAPIYOR ?