Arapça Öğretmenliği Yüksek Lisans Programı

Arapça öğretmenliği yüksek lisans programı, Arapça dilini öğrenmek isteyenler için tasarlandı. Bu program, Arapça dilini öğretmeyi hedefleyen öğrenciler için uygundur. Program, Arapça dilini öğretmeyi amaçlayan yüksek lisans programlarına benzer şekilde tasarlandı ve öğrencilere Arapça dilini öğretme becerilerini geliştirme imkanı sunar. Program, Arapça dilini öğrenen öğrencilere Arapça dilinin grameri, kelime hazinesi, okuma ve yazma becerilerini geliştirmeyi amaçlar. Program ayrıca, Arapça dilinin kültürünü ve tarihini öğrenme imkanı sunar. Programın süresi genellikle iki yıl ve üç yıl arasındadır ve öğrenciler programı tamamladıktan sonra Arapça dilini öğretmeye başlayabilirler.

Ayrıca bakınız- https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/canli-arapca-yds-yokdil-kursu-70-puan-garantisi