Avrasya Araştırmaları Doktora Programı Nedir

AVRASYA ARAŞTIRMALARI, Türkiye'nin İstanbul şehrinde bulunan bir araştırma kuruluşudur. Bu kuruluş, Avrasya ülkelerinin siyaseti, ekonomisi ve toplumları gibi konularla ilgili çeşitli araştırmalar yürütür. Kuruluşun araştırmaları, bölgesel güvenlik, enerji, ticaret ve yönetişim gibi konuları kapsar. Ayrıca, bölgenin tarihi, kültürü ve dilleri ile ilgili araştırmalar yapar. AVRASYA ARAŞTIRMALARI, hükümetler, uluslararası kuruluşlar ve akademik kuruluşlar gibi çeşitli ortaklarla çalışarak, yayınlar, konferanslar ve diğer platformlar aracılığıyla dağıtılan yüksek kaliteli araştırmalar üretir.