Avrupa Çalışmaları Yüksek Lisans Programı

Avrupa Çalışmaları Yüksek lisans programı, Avrupa Birliği (AB) ile ilgili bir yüksek lisans programıdır. Bu program, AB'nin tarihini, yapısını, çalışma şeklini, hukuk sistemini ve siyasi yapısını incelemektedir. Program ayrıca, AB ülkeleri arasındaki ilişkileri, AB'nin dış ilişkilerini, AB'nin hukuk sistemini ve AB'nin diğer önemli konularını da ele almaktadır. Bu program, Avrupa Birliği ile ilgilenen öğrenciler için idealdir ve AB ülkelerinde çalışmayı düşünenler için de önemli bir eğitim olanağı sunmaktadır.