Balıkesir 0-36 Ay Çocuk Bakımı Eğitimi - SGK Çalışan Anne Desteği

Balıkesir 0-36 Ay Çocuk Bakımı Eğitimi, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından çalışan annelere verilen bir destek programıdır. Bu eğitim programı, çalışan annelerin çocuklarının bakımı ile ilgili bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Program kapsamında, çocukların beslenmesi, uyku düzeni, sağlık, hijyen ve güvenlik gibi konular ele alınır. Ayrıca, çocukların gelişim süreci ve iletişim becerileri hakkında da bilgi verilir. Program sonunda, anneler belirli bir sınavı geçerek sertifika almaya hak kazanırlar. Bu sertifika, çalışan annelerin SGK tarafından sağlanan bazı haklardan yararlanmalarına olanak tanır.