Balıkesir Ar-Ge Teknikleri Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Balıkesir Ar-Ge (Araştırma ve Geliştirme) Teknikleri Sertifikalı Eğitim Programı, katılımcılara Ar-Ge faaliyetlerinde kullanılan teknikler ve araçlar hakkında bilgi veren bir eğitim programıdır. Bu eğitim, Ar-Ge projelerinde yer alan çalışanlar veya Ar-Ge konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler için faydalıdır. Eğitim programı kapsamında, Ar-Ge faaliyetlerinde kullanılan araçlar ve teknikler, inovasyon yönetimi, teknoloji transferi, proje yönetimi, yenilikçilik, patent hakları gibi konular ele alınır. Eğitim sonunda katılımcılar, Ar-Ge projelerini yönetmek, inovasyon sürecini yönetmek ve yeni ürün ve hizmetler geliştirmek için gerekli olan beceri ve bilgilere sahip olurlar.