Balıkesir GMP İyi Üretim Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

GMP, İyi Üretim Uygulamaları (Good Manufacturing Practice) anlamına gelir ve ilaç, gıda, kozmetik ve tıbbi cihaz üretiminde kalite standartlarını belirleyen bir dizi prensiptir. Balıkesir GMP İyi Üretim Uygulamaları sertifikalı eğitim programı, bu prensipleri öğretmeyi ve uygulamayı amaçlar. Bu eğitim programı, ilaç üreticileri, gıda üreticileri, kozmetik üreticileri ve tıbbi cihaz üreticileri gibi endüstriyel sektörlerde çalışan kişiler için uygundur. Eğitim programı, üretim süreçlerinin izlenmesi, kayıt tutulması, kalite kontrolü, kalite güvencesi, personel eğitimi ve tesis yönetimi gibi konuları kapsar. Eğitim programının amacı, üreticilerin ürünlerinin güvenli, etkili ve kaliteli olduğundan emin olmalarını sağlamaktır.