Balıkesir İşaret Dili Eğitimi (Temel Eğitim Eğitimi) Nedir

Balıkesir İşaret Dili Eğitimi, işitme engelli bireylerle daha iyi iletişim kurmak isteyenler için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu program, işaret dili alfabesi, işaret dili kelime dağarcığı, cümle yapıları, işaret dilinde zaman, sayılar ve renkler gibi temel kavramları kapsar. Eğitim ayrıca, işitme engelli bireylerle nasıl etkili bir şekilde iletişim kurulacağına ve onların günlük hayatında nasıl yardımcı olunacağına dair pratik örnekler de içerir. Eğitim sonunda, katılımcılar işitme engelli bireylerle daha iyi iletişim kurabilecekleri temel işaret dilini öğrenmiş olacaklardır.