Balıkesir ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Balıkesir ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı, uluslararası standartlara uygun olarak bir işletmenin kalite yönetim sistemlerinin kurulması ve yönetilmesine ilişkin bilgileri içeren bir eğitim programıdır. ISO 9001:2015 standardı, bir işletmenin müşteri memnuniyetini artırmak, kaliteyi yönetmek, işletme performansını artırmak ve sürekli gelişim sağlamak için kalite yönetim sistemlerini oluşturmasını ve sürdürmesini gerektirir. Bu eğitim programı, ISO 9001:2015 standardının gerekliliklerini anlamak, uygulamak ve yönetmek için gereken becerileri kazanmak isteyen işletme sahipleri, yöneticileri ve çalışanları için tasarlanmıştır.