Balıkesir Yaratıcı Yazarlık Eğitimi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Balıkesir Yaratıcı Yazarlık Eğitimi Sertifikalı Eğitim Programı, yaratıcı yazarlık becerilerini geliştirmeyi hedefleyen bir eğitim programıdır. Bu program kapsamında öğrencilere yaratıcılık teknikleri, kurgu yazma, senaryo yazma, şiir yazma, yazma sanatı, dil ve anlatım gibi konular öğretilir. Eğitim sürecinde öğrencilerin yazıları üzerine eleştirel değerlendirmeler yapılır ve yazılarının gelişmesine yardımcı olacak öneriler sunulur. Program sonunda öğrenciler, yaratıcı yazarlık becerilerini geliştirmiş ve birçok farklı yazı türünde özgün eserler üretmeye yetenek kazanmış olurlar.