Bankacılık ve Sigorta İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı Maaşı

Bankacılık ve Sigorta İşletmeciliği

Bankacılık ve Sigorta İşletmeciliği bölümü mezunlarının maaşları, mezuniyet sonrası çalışacakları kurum, pozisyon, tecrübe gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Türkiye'deki ortalama bir banka müşteri temsilcisi veya sigorta satış temsilcisi maaşı ortalama olarak 16.000-35.000 TL arasında değişebilirken, üst düzey yönetici pozisyonları ve tecrübeli uzman pozisyonları daha yüksek maaşlar alabilirler. Bankacılık ve sigortacılık sektörleri genel olarak yüksek maaş potansiyeli sunan sektörler arasında yer alır.

Ayrıca Bakınız - Sigorta Acente İşletmeciliği Sertifika Programı