Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Basım ve Yayımcılık Yüksek Lisans Programı

Basım ve Yayımcılık yüksek lisans programı, basım ve yayımcılık alanlarında bilgi ve beceriler kazandıran bir programdır. Bu program, basım ve yayımcılık alanlarında bilgi ve beceriler kazandıran dersleri içerir. Öğrenciler, bu dersleri tamamladıklarında, basım ve yayımcılık alanlarında bilgi ve becerilere sahip olurlar.

Program, ayrıca basım ve yayımcılık işlemlerinin yönetimi, basım teknolojisi, yayımcılık hukuku gibi konuları da içerir. Öğrenciler, bu konuları öğrendiklerinde, basım ve yayımcılık alanlarında çalışabilecek uzmanlaşmış profesyoneller olarak mezun olurlar. Program, ayrıca basım ve yayımcılık alanlarında çalışan profesyonellerin işlerini yapabilmelerine yardımcı olacak bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçlar.

Programın amacı, öğrencilere basım ve yayımcılık alanlarında bilgi ve beceriler kazandırmak ve onları basım ve yayımcılık alanlarında çalışabilecek uzmanlaşmış profesyoneller olarak yetiştirmektir. Bu program sayesinde, öğrenciler basım ve yayımcılık alanlarında çalışabilecek uzmanlaşmış profesyoneller olarak mezun olurlar ve işlerini yapabilmelerine yardımcı olan bilgi ve beceriler kazanırlar.

NE YAPIYOR ?