Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Besin Hijyeni ve Teknolojisi Yüksek Lisans Programı

Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Food Hygiene and Technology) yükseklisans programı, öğrencilerin besin hijyeni ve teknolojisi konularını inceleyerek geliştirmeyi amaçlar. Bu program, öğrencilere gıdaların hijyenik şartlar altında üretilmesi, depolanması ve dağıtılması hakkında bilgi verir. Program ayrıca öğrencilere gıda maddelerinin özellikleri, gıda üretiminde kullanılan teknolojik yöntemler ve gıda güvenliği konuları hakkında da bilgi verir. Öğrenciler, besin hijyeni ve teknolojisi konularında çeşitli araştırmalar yapmayı öğrenirler. Yükseklisans programı genellikle 2 yıl sürer ve öğrenciler çeşitli seçmeli dersler alırlar. Bu programı tamamlamak için öğrenciler genellikle bir tez çalışması yaparlar ve bu tez çalışmasını sunarlar.

Ayrıca bakınız- https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/gida-ve-su-sektorunde-calisanlar-icin-hijyen-egitimi-sertifikasi

NE YAPIYOR ?