Bilecik Dış Ticaret Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bilecik Dış Ticaret Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı, dış ticaret işlemlerinde yer alan firmaların çalışanlarının dış ticaret konusunda bilgi ve becerilerinin geliştirilmesini amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu program, uluslararası ticaretin temel konuları hakkında bilgi sağlar ve ihracat ve ithalat işlemlerinin yasal, lojistik ve finansal süreçlerini kapsar.

Ayrıca, dış ticarette kullanılan belgeler, uluslararası sözleşmeler ve ödeme yöntemleri gibi konular da ele alınır. Eğitim programı, uluslararası ticaret yapan firmaların ihracat, ithalat ve lojistik departmanlarında çalışan personel, ihracat ve ithalat yöneticileri, dış ticaret danışmanları ve lojistik yöneticileri gibi kişilere yöneliktir.