Bilecik GLP İyi Laboratuvar Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

GLP (Good Laboratory Practice), laboratuvar ortamında yapılan çalışmaların standartlara uygun şekilde yürütülmesini sağlayan bir kalite yönetim sistemidir. GLP İyi Laboratuvar Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programı ise, laboratuvar çalışanlarına GLP prensipleri doğrultusunda çalışma becerileri kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır.

Bu eğitimde, laboratuvar çalışmalarının GLP standartlarına uygun olarak nasıl yürütüleceği, veri toplama, analiz ve raporlama süreçleri gibi konular detaylı olarak ele alınır. Eğitim sonunda, katılımcılara GLP sertifikası verilir.