Bilecik ISO 45001 İSG Yönetim Sistemi

ISO 45001:2018, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi standardıdır. Bu standardın amacı, işyerlerindeki iş sağlığı ve güvenliği risklerini azaltarak çalışanların sağlığını ve güvenliğini korumak, iş kazaları ve meslek hastalıklarını önlemek, yasal uygunluğu sağlamak ve işletmelerin sürdürülebilirliğini artırmaktır. Bilecik ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi hakkında bilgi edinmek ve bu standardın gerekliliklerini anlamak isteyen işletmeler için tasarlanmış bir eğitim programıdır.

Eğitimde, ISO 45001:2018 standardının anahtar konuları ve gereklilikleri ele alınır ve işletmelerin bu standardı nasıl uygulayacakları konusunda rehberlik sağlanır. Ayrıca, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi oluşturma, uygulama, denetleme ve sürekli iyileştirme süreçleri hakkında pratik bilgiler verilir.