Bilecik ISO 19011 İç Tetkik Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

ISO 19011 İç Tetkik, bir kuruluşun kalite yönetim sistemi (KYS) ile uyumlu olduğunu belirlemek için yapılan iç denetimlerin yönetimini kapsayan bir standarttır. Bilecik ISO 19011 İç Tetkik Sertifikalı Eğitim Programı ise bu standart doğrultusunda iç denetim yapacak olan kişilere yönelik bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, iç denetçilerin hangi yöntemleri kullanarak, hangi süreçleri denetleyecekleri konusunda bilgi ve becerileri geliştirmeyi amaçlamaktadır. Eğitim programını başarıyla tamamlayan katılımcılara ISO 19011 İç Tetkik sertifikası verilir.