Bilecik ISO 45001:2018 İSGYS BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ Nedir

Bilecik ISO 45001:2018 İSGYS Baş Denetçi Eğitimi, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri (İSGYS) ile ilgili uluslararası bir standart olan ISO 45001:2018'in gerekliliklerini ve denetim süreçlerini öğreten bir eğitim programıdır. ISO 45001:2018, iş yerlerindeki iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemlerinin kurulması, uygulanması, değerlendirilmesi ve geliştirilmesi için bir çerçeve sunar. Bu standart, iş yerlerinin riskleri yönetmesine, çalışanların sağlığı ve güvenliği için önlemler almasına ve yasal gerekliliklere uygunluğu sağlamasına yardımcı olur.

Baş denetçi eğitimi, ISO 45001:2018 standardının gerekliliklerini anlamak ve işletmelerin bu standarta uygunluğunu denetlemek için gerekli olan bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlar. Eğitimde, ISO 45001:2018 standardının gereklilikleri, işletmelerin bu standarta uygunluğunu denetlemek için kullanılan teknikler ve denetim süreçleri öğretilir. Ayrıca, katılımcılar pratik denetim senaryoları üzerinde çalışarak, denetim becerilerini geliştirirler.

ISO 45001:2018 İSGYS Baş Denetçi Eğitimi, işletmelerde İSGYS yönetimi alanında görev yapan çalışanlar, iş güvenliği uzmanları, danışmanlar ve denetçiler için uygundur. Eğitim sonunda, katılımcılar ISO 45001:2018 standardının gerekliliklerini anlayarak, işletmelerin bu standarta uygunluğunu denetleyebilirler ve İSGYS yönetimi konusunda uzmanlaşmış bir baş denetçi olarak görev yapabilirler.