Bilecik BRC Eğitimi (The British Retail Consortium) Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

BRC Eğitimi, The British Retail Consortium (BRC) tarafından geliştirilen bir gıda güvenliği standardıdır. BRC Eğitimi, gıda üretimindeki riskleri azaltmak ve güvenliğini artırmak amacıyla geliştirilmiştir. Bu eğitim, gıda üretimi, hazırlanması, paketlenmesi, depolanması ve dağıtımı gibi tüm süreçleri kapsamaktadır.

BRC Eğitimi, gıda üreticileri, toptancılar ve perakendeciler arasında kabul görmüş bir standarda uygunluk göstermenizi sağlar. Bu standarda uygunluk, müşterilerinizin güvenini kazanmanızı ve ürünlerinizin daha geniş bir pazarlama potansiyeline sahip olmasını sağlar. Eğitimde, BRC standartlarının nasıl uygulanacağı, gıda güvenliği risklerinin nasıl belirleneceği ve yönetileceği gibi konular ele alınır.