Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Bilgi Sistemleri ve Teknolojisi Yüksek Lisans Programı

Bilgi Sistemleri ve Teknolojisi yüksek lisans programları, öğrencilere bilgi sistemleri ve teknolojisi alanında uzmanlaşmayı hedefler. Bu programlar, öğrencilere bilgi sistemleri ve teknolojisi konusunda teorik bilgi ve pratik beceriler kazandırmayı amaçlar. Öğrenciler, bilgi sistemleri ve teknolojisi konusunda yapılacak araştırmaları takip etmeyi ve bu konuda yenilikleri takip etmeyi öğrenecekler.

Bilgi sistemleri ve teknolojisi yüksek lisans programları, genellikle bir bölümün yüksek lisans programı olarak sunulur ve bir lisans eğitimi gerektirir. Bu programlar, genellikle bilgisayar mühendisliği, bilgi teknolojisi veya benzer alanlarda bir lisans eğitimi almış olan öğrencilere yöneliktir. Programlar, öğrencilere bilgi sistemleri ve teknolojisi konusunda teorik bilgi ve pratik beceriler kazandırmayı amaçlar. Öğrenciler, bilgi sistemleri ve teknolojisi konusunda yapılacak araştırmaları takip etmeyi ve bu konuda yenilikleri takip etmeyi öğrenecekler.

Programlar, genellikle birkaç yıl sürer ve öğrencilerin programı tamamlamaları için birkaç yüksek lisans tezi ve/veya projesi yapmaları gerekir. Programlar, öğrencilere bilgi sistemleri ve teknolojisi konusunda uzmanlaşmayı amaçlar ve öğrencilere bilgi sistemleri ve teknolojisi konusunda teorik bilgi ve pratik beceriler kazandırmayı hedefler. Öğrenciler, bilgi sistemleri ve teknolojisi konusunda yapılacak araştırmaları takip etmeyi ve bu konuda yenilikleri takip etmeyi öğrenecekler.

NE YAPIYOR ?