Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Bağımlılık Danışmanlığı ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans Programı

Bağımlılık Danışmanlığı ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı

Bağımlılık danışmanlığı ve rehabilitasyon anabilim dalı yüksek lisans programı, bağımlılık ve rehabilitasyon alanlarında bilgi ve beceriler kazandıran bir programdır. Bu program, bağımlılık ve rehabilitasyon alanlarında bilgi ve beceriler kazandıran dersleri içerir. Öğrenciler, bağımlılık ve rehabilitasyon alanlarında bilgi ve beceriler kazandıran dersleri tamamladıklarında, bağımlılık ve rehabilitasyon alanlarında çalışabilecek uzmanlaşmış danışmanlar olarak mezun olurlar.

Program, ayrıca bağımlılık ve rehabilitasyon alanlarında bilgi ve beceriler kazandıran dersleri içerir. Öğrenciler, bu dersleri tamamladıklarında, bağımlılık ve rehabilitasyon alanlarında çalışabilecek uzmanlaşmış danışmanlar olarak mezun olurlar. Program, ayrıca bağımlılık ve rehabilitasyon alanlarında çalışan uzmanlaşmış danışmanların işlerini yapabilmelerine yardımcı olacak bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçlar.

Programın amacı, öğrencilere bağımlılık ve rehabilitasyon alanlarında bilgi ve beceriler kazandırmak ve onları bağımlılık ve rehabilitasyon alanlarında çalışabilecek uzmanlaşmış danışmanlar olarak yetiştirmektir. Bu program sayesinde, öğrenciler bağımlılık ve rehabilitasyon alanlarında çalışabilecek uzmanlaşmış danışmanlar olarak mezun olurlar ve işlerini yapabilmelerine yardımcı olan bilgi ve beceriler kazanırlar.

NE YAPIYOR ?