Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı Nedir

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı

Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT), teknolojinin öğretim ve öğrenme alanlarında kullanımını konu alan bir alandır. BİT yüksek lisans programı, öğrencilerine teknolojinin öğretim ve öğrenme alanlarında nasıl etkin bir şekilde kullanılabileceğini öğretir. Program, öğretimde teknolojinin kullanımı, öğretim yöntemleri, e-öğrenme, m-öğrenme ve diğer iletişim teknolojileri gibi konuları içerebilir. Program ayrıca öğrencilerine bilgi toplama, işleme ve iletme becerilerini de kazandırmayı hedefleyebilir. Bu program, öğrencilerine öğretimde teknolojinin etkin bir şekilde kullanımını öğretecek ve onlara modern öğretim teknolojileri hakkında bilgi vermeyi amaçlamaktadır.

NE YAPIYOR ?