Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Bilgisayar Oyunları Teknolojisi Yüksek Lisans Programı

Bilgisayar oyunları teknolojisi yüksek lisans programı, bilgisayar oyunlarının tasarımı, geliştirilmesi ve yönetimi gibi konulara odaklanan bir eğitim programıdır. Bu program, oyun sektöründe çalışmak isteyenler için uygun bir seçenektir ve oyun tasarımı, oyun yapımı, oyun yönetimi ve oyun çalışmaları gibi alanlarda uzmanlaşmayı amaçlar.

Program genellikle bir yıl sürer ve öğrenciler, bir dizi zorunlu dersler ve seçmeli dersleri tamamlamak zorundadır. Program sırasında, öğrenciler oyun tasarımı, oyun yapımı, oyun yönetimi ve oyun çalışmaları gibi konuları öğreneceklerdir. Ayrıca, öğrenciler oyun tasarımı süreci hakkında bilgi sahibi olacaklar ve oyunların tasarımı, geliştirilmesi ve yönetimi sırasında kullanılabilecek araçlar ve yöntemleri de öğreneceklerdir.

Bu programın tamamlanması, öğrencilere oyun tasarımı, geliştirme ve yönetimine ilişkin konularda uzmanlaşma imkanı sağlar ve onları oyun sektöründe çalışabilecekleri pozisyonlarda çalışmaya hazırlar. Öğrenciler, oyun tasarımı, yapımı ve yönetimi gibi konularda çalışabilecekleri yerler arasında oyun şirketleri, oyun yapım şirketleri ve hükümet kurumları gibi kuruluşlar sayılabilir.

NE YAPIYOR ?