Bingöl BRC Eğitimi (The British Retail Consortium) Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

BRC (The British Retail Consortium), perakende sektöründe faaliyet gösteren şirketler için gıda güvenliği standartlarını belirleyen bir organizasyondur. BRC Eğitimi ise bu standartları öğretmeyi ve uygulamayı amaçlayan bir sertifikalı eğitim programıdır. Bingöl BRC Eğitimi, gıda üretim, işleme ve dağıtımı yapan firmaların BRC Global Standard for Food Safety belgesine uygunluğunu sağlamak için gerekli olan bilgi ve becerileri öğretir. Bu eğitim programı, gıda güvenliği, ürün kalitesi, tedarik zinciri yönetimi ve yasal gereklilikler gibi konuları kapsamaktadır. Eğitim sonunda, katılımcılara BRC sertifikası verilir ve BRC standartlarına uygunluk için gerekli olan denetimleri gerçekleştirmeye yetkili olurlar.