Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Birleşik Sanatlar Yüksek Lisans Programı

Birleşik sanatlar, farklı sanatsal disiplinleri bir araya getiren bir eğitim programıdır. Bu program, öğrencilere farklı sanatsal disiplinler arasında geçiş yapabilme ve birbirleriyle etkileşim kurma becerileri kazandırmayı amaçlar. Birleşik sanatlar programı, öğrencilere sanatın farklı yönlerini keşfetme imkanı sunar ve onlara sanatın farklı yönlerinde ileri düzey eğitim verir.

Yüksek lisans programı, birleşik sanatlar alanında ileri düzey eğitim ve araştırma yapmak isteyen öğrencilere yöneliktir. Bu program, öğrencilere farklı sanatsal disiplinler arasında geçiş yapma ve birbirleriyle etkileşim kurma becerilerini kazandırmayı amaçlar. Program, farklı sanatsal disiplinler arasında geçiş yapabilme ve birbirleriyle etkileşim kurma konularını da içerebilir.

Yüksek lisans programı, öğrencilere birleşik sanatlar alanında derinlemesine bilgi edinmeyi ve bu bilgileri pratik uygulamalara nasıl adapte edebileceklerini öğrenmeyi hedefler. Program aynı zamanda öğrencilere araştırma yapma ve bilimsel makale yazma becerilerini de kazandırır. Birleşik sanatlar alanında kariyer yapmak isteyen öğrenciler için de uygun bir seçenektir.

Ayrıca bakınız- https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/sanat-terapisi-egitimi-sertifika-programi

NE YAPIYOR ?