Bitlis Değerler Eğitimi Sertifikası

Bitlis Değerler Eğitimi Sertifikalı Eğitim Programı, katılımcılara değerler eğitimi konusunda bilgi ve beceriler kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, katılımcıların kendileri ve toplumları için önemli olan değerleri tanımlama, anlama ve uygulama konusunda yetkinleşmelerini hedefler. Değerler, insan davranışlarının temelinde yatan kavramlardır ve bireylerin toplumsal hayatta başarılı olmalarını sağlar.

Değerler eğitimi ise, bireylerin ve toplumların değerlerine uygun davranışlar sergilemelerini, etik değerleri benimsemelerini ve yaşamlarını daha anlamlı hale getirmelerini sağlar. Bitlis Değerler Eğitimi Sertifikalı Eğitim Programı, katılımcıların değerleri tanımlama ve anlama, değerlerin toplumsal hayatta rolü, değerlerin çocuklara öğretilmesi, değerlerin yönetimde kullanımı, değerlerin kriz yönetiminde kullanımı ve değerlerin iletişimde kullanımı konularını öğrenmelerini sağlar.

Eğitim programı, katılımcıların değerler eğitimi konusunda uygulayıcı belgesi alarak, bu alanda yetkinliklerini kanıtlama imkanı sunar. Ayrıca, katılımcılar, eğitim programını tamamladıktan sonra, çeşitli alanlarda değerler eğitimi vererek, bireylerin ve toplumların değerlerine uygun davranışlar sergilemelerine ve yaşamlarını daha anlamlı hale getirmelerine yardımcı olabilirler.

Bitlis Değerler Eğitimi Sertifikalı Eğitim Programı, öğretmenler, eğitimciler, psikologlar, sosyologlar, aile danışmanları, öğrenciler ve diğer ilgili meslek grupları için idealdir. Değerler eğitimi konusunda bilgi sahibi olmak ve uygulayıcı belgesi almak isteyen herkes, bu eğitim programına katılabilir.