Bitlis ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bitlis ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı, ISO 9001:2015 standardına uygun olarak kalite yönetimi sistemleri oluşturma ve uygulama konusunda eğitim sağlayan bir programdır. Bu program, Bitlis Eren Üniversitesi tarafından sunulmaktadır. ISO 9001:2015, uluslararası bir standardın adıdır ve kalite yönetimi sistemleri için bir çerçeve sunar. Bu standard, bir organizasyonun müşteri memnuniyeti ve işletme performansını artırmak için kalite yönetim sistemi oluşturma ve uygulama gereksinimlerini belirler.

Bu eğitim programı, katılımcılara, ISO 9001:2015 standardının gereksinimleri, kalite yönetim sistemi oluşturma, yönetim sistemi belgelendirme süreci, kalite hedeflerinin belirlenmesi, kalite politikası, risk analizi ve önleme, performans ölçümü ve izleme, müşteri memnuniyeti ve kalite yönetimi konularında bilgi sağlamayı amaçlar.

Program, herhangi bir endüstride faaliyet gösteren işletmeler, organizasyonlar ve kuruluşlar için tasarlanmıştır. Katılımcılar, kalite yönetimi sistemlerinin oluşturulması ve uygulanması konularında teorik ve pratik bilgi sahibi olacaklardır. Bu eğitim, işletmelerin müşteri memnuniyetini artırmalarına, verimliliği artırmalarına ve rekabetçi olmalarına yardımcı olur. Ayrıca, bu sertifikalı eğitim programı, katılımcıların kariyerlerindeki fırsatları da artırabilir.