Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Biyomühendislik ve Bilimleri Yüksek Lisans Programı

Biyomühendislik ve bilimleri, biyolojik sistemleri ve dokuları inceleyen ve onları tasarlamaya, üretebilecek ve ölçülebilecek bir şekilde değiştirmeyi hedefleyen bir bilim dalıdır. Biyomühendislik ve bilimleri, mühendislik, biyoloji, fizik, kimya, tıp ve diğer ilgili disiplinleri bir araya getirir ve çeşitli uygulamalar için kullanılır. Biyomühendislik ve bilimleri yüksek lisans programı, bu alanda çalışmak isteyenler için uygun bir eğitim seçeneğidir. Program, mühendislik, biyoloji ve tıp gibi alanlarda dersler içerir ve ayrıca öğrencilere araştırma projeleri ve stajlar sayesinde pratik bilgi ve deneyim kazandırır. Programı tamamladıktan sonra, mezunlar biyomühendislik ve bilimleri alanında çalışabilecek ya da doktora programına devam edebilecektir.

NE YAPIYOR ?