HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Nedir

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü, bir üniversitede ya da mesleki eğitim kurumunda verilen bir eğitim programıdır. Bu bölümde öğrenciler, beden eğitimi ve spor öğretmenliği mesleğini öğrenirler. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü, öğrencilere fiziksel aktivite ve egzersizlerin insan vücudu üzerindeki etkilerini öğretir. Aynı zamanda, bu bölüm öğrencilere beden eğitimi ve spor dersleri verme, sporcu antrenmanı yapma gibi konuları da öğretir.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü mezunları, okullarda beden eğitimi ve spor dersleri verirler veya sporcu antrenmanı yaparak profesyonel sporcu olabilirler.

Ayrıca Bakınız - Personal Trainer Sertifika Programı