HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Beslenme ve Diyetetik Bölümü Nedir

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Beslenme ve Diyetetik bölümü, bir üniversitede ya da mesleki eğitim kurumunda verilen bir eğitim programıdır. Bu bölümde öğrenciler, insanların sağlıklı ve dengeli bir beslenme alışkanlığı kazanmasına yardımcı olan diyetetik mesleğini öğrenirler. Beslenme ve Diyetetik bölümü, öğrencilere vücut için gerekli olan besin maddelerinin tespit edilmesi, sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırma ve vücut ağırlığını kontrol etme gibi konuları öğretir. Aynı zamanda, bu bölüm öğrencilere, çeşitli sağlık sorunlarına ve beslenme ihtiyaçlarına uygun diyetler hazırlamayı da öğretir.

Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunları, hastanelerde, okullarda, sporda ve diğer sağlık kuruluşlarında diyetisyen olarak çalışabilirler.

Ayrıca Bakınız - Beslenme Psikolojisi Sertifika Programı

Ayrıca Bakınız - Sağlıklı Beslenme Eğitimi Sertifikası