HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Çocuklarda Dikkat Artırma Eğitimi

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Çocuklarda dikkat artırma eğitimi nedir?

Çocuklarda dikkat artırma eğitimi, çocukların dikkat süresini ve odaklanma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan bir eğitimdir. Bu eğitim, çocuğun okul veya günlük yaşamda başarısını arttırmak, problem çözme ve fikir üretme becerilerini geliştirmek gibi amaçları taşır.

Çocuklarda dikkat artırma eğitimi için ne gerekmektedir?

Çocuklarda dikkat artırma eğitimi için, çocuğun motivasyonu ve isteği, bir eğitmen veya eğitim programına erişim, çocuğun dikkat süresini ölçmek için bir araç ve çalışma alanı gerekmektedir.

Çocuklarda dikkat artırma eğitimi nasıl yapılır?

Çocuklarda dikkat artırma eğitimi, bir eğitmen veya online bir eğitim programı aracılığıyla yapılabilir. Eğitim, teorik bilgilerin verilmesi, uygulamalı çalışmaların yapılması, dikkat süresini ölçme ve analiz etme gibi aktivitelerden oluşabilir. Uygulamalı çalışmalar, dikkat odaklanma oyunları, meditasyon, nefes egzersizleri gibi aktiviteler içerebilir. Ayrıca, ebeveynler ve çocuğun okul müdürlüğü ile işbirliği yaparak çocuğun dikkat süresini ve odaklanma becerilerini geliştirmesine yardımcı olunabilir.

Kampanyalı Seminerlerimize Buradan Ulaşabilirsiniz.