HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Peabody Resim Kelime Testi

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Peabody Resim Kelime Testi nedir?

Peabody Resim Kelime Testi (PRWT), çocukların dil becerilerini ve kelime bilgisini ölçmek için kullanılan bir testtir. Bu test, çocukların dil becerilerinin ne kadar gelişmiş olduğunu ölçmek için kullanılır ve çocukların okul başarısını tahmin etmek için de kullanılır. PRWT, çocukların kelime anlamlarını, kelime dağarcıklarını ve dil kullanım yeteneklerini ölçen bir testtir.

PRWT nasıl yapılır?

PRWT, bir uzman tarafından yönetilen bir grup testidir. Çocuklar, testlerin yapıldığı bir odada uzman tarafından yönlendirilirler ve testler çeşitli yöntemlerle uygulanır. Çocuklar, cevapladıkları sorulara göre puan alırlar ve sonuçlar, çocukların dil becerilerinin ne kadar gelişmiş olduğunu ölçmek için kullanılır.

PRWT sonuçları nasıl yorumlanır?

PRWT sonuçları, çocukların dil becerilerinin ne kadar gelişmiş olduğunu ölçmek için kullanılır. Çocuklar, testleri başarıyla geçtikleri takdirde dil becerilerinin daha iyi olduğu ve okul başarısının daha yüksek olma olasılığının daha yüksek olduğu tahmin edilir. Ancak, PRWT sonuçları tek başına çocukların okul başarısını tahmin etmek için yeterli değildir ve diğer faktörler de dikkate alınmalıdır.

Kampanyalı Seminerlerimize Buradan Ulaşabilirsiniz.