HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Disgrafi Eğitimi Nedir?

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Disgrafi, yazma bozukluğu olarak tanımlanan bir durumdur. Disgrafi, yazma yeteneğini etkileyen birçok farklı soruna işaret edebilir ve bu sorunlar genellikle fiziksel, bilişsel veya duygusal nedenlere dayanabilir. Bu nedenle, Disgrafi Eğitimi, bireysel ihtiyaçlara göre uyarlanmış bir eğitim programıdır.

Disgrafi nedir?

Disgrafi, yazma becerilerini etkileyen bir bozukluktur. Disgrafi, yazma becerilerini etkileyen bir dizi fiziksel, bilişsel veya duygusal soruna işaret edebilir. Bu sorunlar, kelime bulma, el yazısı, yazma hızı ve düzenleme, öğrenme ve yazılı ifade becerilerinde güçlük gibi alanları etkileyebilir.

Disgrafi Eğitimi nedir?

Disgrafi Eğitimi, bireysel ihtiyaçlara göre uyarlanmış bir eğitim programıdır. Bu program, öğrencilerin yazma becerilerini geliştirmeye yardımcı olmak için fiziksel, bilişsel ve duygusal alanlarda stratejiler kullanır. Disgrafi Eğitimi, yazma yeteneğini geliştirmek için el yazısı, yazma hızı ve düzenleme, öğrenme ve yazılı ifade becerilerindeki güçlükleri ele alabilir.

Disgrafi Eğitimi kimlere yöneliktir?

Disgrafi Eğitimi, çocuklar ve yetişkinler gibi yazma becerileri zayıf olan herkese yöneliktir. Özellikle, Disgrafi tanısı konmuş öğrenciler veya yazma konusunda zorluk yaşayan öğrenciler için uyarlanmış eğitim programları sunulmaktadır. Disgrafi Eğitimi, öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun şekilde uyarlanır ve öğrencinin yazma becerilerini geliştirmeye odaklanır. Bu nedenle, Disgrafi Eğitimi, öğrencilerin daha iyi yazma becerilerine sahip olmalarına yardımcı olabilir ve akademik başarılarını artırabilir.

Ayrıca Bakınız - Disgrafi Eğitimi Sertifika Programı