HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Disleksi Eğitimi Nasıl Alınır?

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Disleksi eğitimi nereden alınır?

Disleksi eğitimi, çoğu zaman özel öğretmenler veya öğrenme uzmanları tarafından verilir. Bununla birlikte, bazı okullar da disleksi eğitimi sunmaktadır. Eğitim programları genellikle, öğrencinin ihtiyaçlarına ve seviyesine uygun olarak kişiselleştirilir. Disleksi eğitimi almak için, yerel okullarınızda veya özel öğretmenler ve öğrenme uzmanları arasında araştırma yapabilirsiniz. Ayrıca, çevrimiçi kaynaklar ve eğitim programları da disleksi eğitimi almak isteyenler için mevcuttur.

Disleksi eğitimi için ne tür bir eğitim programı gerekir?

Disleksi eğitim programları, öğrencinin ihtiyaçlarına ve seviyesine göre kişiselleştirilir. Eğitim programları, öğrencinin okuma ve yazma becerilerini geliştirmek için harf ve kelime tanıma egzersizleri, okuma anlama stratejileri ve yazma becerileri gibi çeşitli teknikleri kullanabilir. Bu teknikler, öğrencinin okuma ve yazma becerilerini geliştirmeye yardımcı olurken, aynı zamanda öğrencinin özgüvenini artırabilir. Disleksi eğitimi programları genellikle, öğrencinin gelişimini düzenli olarak izleyen ve eğitim programını uygun şekilde güncelleyen öğretmen veya öğrenme uzmanı tarafından verilir.

Disleksi eğitimi ne kadar sürer?

Disleksi eğitimi süresi, öğrencinin ihtiyaçlarına ve seviyesine bağlı olarak değişebilir. Bazı öğrenciler, kısa bir eğitim programı ile yeterli gelişme kaydederken, diğerleri daha uzun süreli bir eğitim programına ihtiyaç duyabilirler. Disleksi eğitimi, genellikle birkaç aydan birkaç yıla kadar sürebilir. Eğitim programının süresi, öğrencinin gelişimine ve ihtiyaçlarına bağlı olarak değişebilmektedir.

Ayrıca Bakınız - Disleksi Eğitimi Sertifika Programı