HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

e-Devlet Üniversite Sertifikası Nedir

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

e-Devlet Üniversite Sertifikası

E-devlet üzerinden üniversite sertifikası almak mümkündür. Türkiye’de bulunan bazı üniversiteler, öğrencilerinin e-devlet üzerinden sertifikalarını alabilmeleri için online sertifika hizmeti sunmaktadırlar. Bu hizmet sayesinde öğrenciler, mezun oldukları üniversitelerden aldıkları lisans veya yüksek lisans diplomasının yanı sıra, mezuniyet sertifikalarını da elektronik ortamda temin edebilirler.

E-devlet üzerinden üniversite sertifikası almak için öncelikle, mezun olduğunuz üniversitenin e-devlet üzerinden sertifika hizmeti sunup sunmadığını kontrol etmeniz gerekmektedir. Eğer üniversiteniz bu hizmeti sunuyorsa, e-devlet üzerinden "Eğitim Belgeleri" bölümüne girerek mezuniyet belgenizi görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz.

E-devlet üzerinden alınan üniversite sertifikaları, resmi belge niteliğindedir ve iş başvurularında veya diğer resmi işlemlerde kullanılabilirler. Bu nedenle, mezun olduğunuz üniversitenin e-devlet üzerinden sertifika hizmeti sunup sunmadığını kontrol etmek ve sertifikanızı almak, gelecekteki kariyeriniz için önemli bir adım olabilir.