HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Filial Terapi Sertifikası

Filial Terapi Sertifikası
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Filial terapi, özellikle çocukların duygusal sorunlarının çözülmesi ve ailelerdeki bağın güçlendirilmesi konusunda önemli bir terapi yöntemidir. Ancak, filial terapinin uygulanması ve yürütülmesi, uzmanlık gerektiren bir alandır. Bu nedenle, filial terapi uygulayıcılarının sertifikalı olmaları önerilmektedir. 

Filial terapi sertifikasyon programları, genellikle lisansüstü eğitim programlarının bir parçası olarak sunulur. Eğitim programları, ebeveynlere ve diğer ilgilenenlere filial terapi uygulama konusunda gerekli bilgi ve becerileri öğretir. Ayrıca, filial terapi sürecinde çocuklar ve ebeveynlerle nasıl etkili bir şekilde çalışılacağı ve ebeveynlerin çocuklarının duygusal durumlarını desteklemek için nasıl yardımcı olabileceği de öğretilir. 

Sertifikasyon programlarının amacı, filial terapinin doğru bir şekilde uygulanmasını sağlamak, etik standartlar ve mesleki kurallar konusunda eğitim vermek ve filial terapi uygulayıcılarına profesyonel bir topluluk ve kaynaklar sunmaktır. 

Filial terapi sertifikasyonu alan kişiler, filial terapi uygulayıcıları olarak çalışabilirler ve ailelere filial terapi hizmetleri sunabilirler. Sertifikalı filial terapi uygulayıcıları, ailelerin sağlıklı iletişim kurmalarına yardımcı olabilir, çocukların duygusal sorunlarını çözmelerine yardımcı olabilir ve ailelerdeki bağı güçlendirebilirler. 

Sertifikaya ulaşabilmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.