HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Nedir

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, işletme, ekonomi, siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri gibi konulara odaklanan bir fakültedir. Bu fakülte, öğrencilere bu alanlarda teorik ve pratik eğitim vererek, öğrencilerin iş dünyası ve kamu yönetimi gibi alanlarda kariyer yapmalarına yardımcı olur.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, lisans, yüksek lisans ve doktora programları sunar. Lisans programları, öğrencilere ekonomik ve idari bilimlerin temel prensipleri, işletme ve yönetim teknikleri, uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi gibi konularda geniş bir bakış açısı kazandırır. Yüksek lisans ve doktora programları ise, öğrencilere bu alanlarda daha derinlemesine bir eğitim ve araştırma fırsatı sunar.

İktisadi İdari Bilimler Fakülteleri, öğrencilere teorik bilgi ile birlikte uygulamalı eğitim fırsatları da sunarlar. Örneğin, staj programları, proje çalışmaları, işletme ziyaretleri gibi uygulamalı eğitimler, öğrencilerin teorik bilgiyi pratikte uygulama becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunları, çeşitli sektörlerde iş imkanlarına sahiptirler. Özellikle, işletme, bankacılık, finans, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler gibi alanlarda kariyer yapabilirler. Ayrıca, iktisadi idari bilimler mezunları, liderlik ve yönetim konularında da uzmanlaşarak, iş dünyasında önemli pozisyonlarda yer alabilirler.