HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Kimler Aile Danışmanı Olabilir ve Aile Danışmanlığının Kapsamı Nedir?

Kimler Aile Danışmanı Olabilir ve Aile Danışmanlığının Kapsamı Nedir?
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Kimler Aile Danışmanı Olabilir?

Aile danışmanlığı konusunda eğitim alan herkesin bu alanda faaliyet göstermesi mümkündür. Bireyler çeşitli nedenlerden dolayı aile terapistine başvurabilmektedir. Söz konusu terapinin amaçlarını genel olarak aşağıdaki gibi açıklamak mümkündür.

Aile Danışmanlığının Kapsamı

Aile danışmanlığı genel olarak gelişimi ve değişimi sağlamak amacı ile çiftler ve aileler arasında ki yakın ilişkinin değerlendirildiği bir psikoterapinin alt dalıdır. Bireylerin diğer bireyler ile kurmuş oldukları ilişkiler, ruh sağlıklarını ve duygusal doyumları açısından son derece büyük bir öneme sahiptir. Bu doğrultuda özellikle ebeveyn çocuk ve eşlerin birbirleri ile yakın ilişki kurması ve çok daha doğru bir şekilde ilişki kurabilmeleri için bu terapi son derece büyük bir öneme sahiptir. Çift ve aile terapisinde ki en temel amacın aile içerisinde çiftler arasında zorlu ve sıkıntılı süreçlerin ele alınması ve çatışmalarının çözülmesidir.

Profesyonel Aile Danışmanlığı Eğitimi

Profesyonel aile danışmanlığı eğitimi bu alanda hizmet vermenizi sağlayan bir eğitimdir. Bu nedenle söz konusu eğitim ve aile danışmanlığı sertifikası olmadan aile danışmanı olmak ve ofis açmak mümkün değildir. Bu alanda başarılı bir şekilde eğitimler veren firmamızdan destek alarak aile danışmanı olabilir ve bireylerin hayatlarına dokunabilirsiniz.

Sizlere en kusursuz ve profesyonel bir şekilde hizmetler sunan firmamız aracılığı ile en kaliteli hizmetlerden en iyi şekilde yararlanmak için doğru adrestesiniz. Yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçerek detaylı bir şekilde bilgi almaktır. Profesyonel aile danışmanlığı eğitimi için bizi seçebilirsiniz.


Ayrıca Bakınız - Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Programı