HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Masal Terapisi Sertifikası

Masal Terapisi Sertifikası
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Masal terapisi sertifikası, masal anlatımı, masal yorumlama ve masalları terapötik amaçlar için kullanma becerilerinin kazanılmasını amaçlayan bir eğitim programının tamamlanmasını takiben verilen bir sertifikadır. 

Masal terapisi, birçok psikolojik rahatsızlık, zorluk ve stresin tedavisinde kullanılan bir terapi türüdür. Masallar, anlatılar ve hikayeler, insanların duygularını, düşüncelerini ve deneyimlerini anlama, ifade etme ve işleme süreçlerinde etkili bir araç olarak kullanılabilir. Bu nedenle, masal terapisi sertifikası, sağlık uzmanları, psikologlar, terapistler, sosyal hizmet uzmanları, eğitimciler ve diğer yardımsever profesyoneller tarafından edinilebilir. 

Masal terapisi sertifikası eğitim programı, masalların terapötik kullanımı, masalın temel özellikleri, masalların yorumlanması, masal anlatımı teknikleri, masal yaratımı ve diğer ilgili konuları kapsar. Program genellikle, katılımcıların masal terapisi uygulaması yapmalarını ve deneyimlemelerini sağlayan pratik uygulamalar içerir. 

Masal terapisi sertifikası, birçok kurum ve üniversite tarafından sunulmaktadır. Bazı programlar, yüz yüze eğitimlerden oluşurken, bazıları online olarak sunulabilir. Sertifikasyon için gereken süre ve gereksinimler programdan programa değişebilir. Programın tamamlanmasını takiben sertifika, masal terapisi uygulamalarında kullanılabilecek bir yeterlilik belgesidir. 

Masal Terapisi Eğitimi Sertifika Programı için tıklayınız